tirsdag 18. oktober 2011

Full fart i prosjektet!

Nå har vi rundet 50 utrykninger for førstehjelperne, de siste gruppene som var gjort operative har vært i aksjon! Det virker som systemet begynner og sette seg og alle innvolverte etater opplever tillitt til førstehjelperordningen!

De siste ukene har førstehjelpere vært ute på brystsmerter, alvorlig pustebesvær, assistanse ifm evakuering, bevisstløshet og mer.. Vi får fortsatt bare positive tilbakemeldinger!

Vår nye lokale prosjektarbeider May-Lill Klaudiussen har vært svært driftig og gjennomført flere re-treninger og flere er avtalt. Vi satser på å være gjennom alle korpsene før desember er over. Alle korpsene skal ha 2 re-treninger pr år for å holde kunnskapen vedlike.

I tillegg er fagdagen nå på plass! Lørdag og søndag, 5-6.november, kommer Svein Åsheim Olsen til Finnsnes for å sette kollegastøtte og etterarbeidet ifm hendelser på agendaen. Dette blir svært bra! Samme kurset går både lørdag og søndag slik at brannpersonellet fra kommunene kan komme uten å legge beredskapen brakk. Start kl 10. Avsluttning kl 15. Info er gått ut til korpsledere.

Mvh Thomas

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar